Vill du lära dig åka skidor?

Kom till oss i Yxbacken, vi anordnar skid- & snowboardkurser.

Skidskola

Friluftsfrämjandet, Alpina sektionen i Norrköping anordnar skid- & snowboardkurser i Yxbacken i samarbete med NSK. Mer information hittar du på Friluftsfrämjandets hemsida.


För att hyra utrustning till skidskolan:

  1. Skriv ut detta papper och fyll i samtliga uppgifter.
    Blankett Uthyrning 2021 [PDF]
  1. Ta med utskriften till skiduthyrningen som man kan komma till under samma vecka som första kursstart börjar. Öppettiderna under ordinarie öppettider då anläggningen är öppen är kvällar 17:30 – 21:15 onsdag till fredag. 
  2. Uppgifterna nitas ihop tillsammans med det hyreskontrakt som skrivs i uthyrningen.

Utrustningen som ni hämtar ut dagarna innan kursstart får tas med hem men återlämnas in söndag efter kursens slut. Vill man åka kvar i backen efter kursens slut går detta också bra, säg till vår personal att ni vill lämna in skidskola så kommer vi ut till den container allt ska ställas i (detta så att din utrustning inte hamnar bland "lediga skidor"). Lördagen därpå finns din utrustning i vår container klar och redo att hämtas.
Vi kommer även att märka upp dina skidor med ett nummer, det numret kommer att skrivas både på kontraktet och även på uppgifts pappret.

Priset för alla 4 gångerna är vår prislista "5-8 dagar". Under sportlovet vecka 8 och under projektet alla på snö (vecka 6) finns risken att er undanställda utrustning kommer att gå åt. Därför vill vi ha era uppgifter så att vi smidigt kan skruva ihop eventuella utrustningar som tagits. Man kommer kanske inte få samma utrustning man hade tidigare, men storleks, längd och viktmässigt kommer det att stämma. Är det så att man inte har tillgång till skrivare kommer vi att ha papper i vår uthyrning som kan fyllas i på plats.

Vid övrig info så går det bra att maila: skiduthyrning@yxbacken.nu